Македонски Шлагери со ДЈ Тоше Велјанов

Петок 13ти за нас е среќен ден како среќна cреда, како 7ца на лото, како ветер во јули, како сонце

Share Button
Повеќе

We. Love. Cocktails!

Саботно освежување со коктели по летна цена од 100 ден! Уште една хероина премиерно во Јавна Соба! Жена , мајка

Share Button
Повеќе

Наградниот предизвик донесе нови членови во семејството на Бора

) Бора е дел од организациите на кои секој чекор им е важен поради тоа што една од клучните убедувања

Share Button
Повеќе

КАРАВАНОТ МАДАМ ФОРТУНА СО GYPSY JAZZ ВО ЈАВНА СОБА 

Караванот на Мадам Фортуна е интеркултурен музички проект кој во среда,

Share Button
Повеќе

Пријавете се на наградниот предизвик на Бора и станете дел од моќната нега која ја нуди

Моќната нега ја освојува Македонија нудејќи безброј можности, како за потрошувачите, така и за заедницата. Бора ја започна својата приказна

Share Button
Повеќе

КАРОЛИНА ВО ЖИВО НА ВИСТИНСКОТО МЕСТО ВО ОХРИД: 11-ти АВГУСТ, АНТИЧКИ ТЕАТАР

После успешно распродадената пролетна турнеја во повеќе концертни сали низ градовите во Македонија, Каролина и нејзиниот бенд доаѓаат во Охрид

Share Button
Повеќе

Fighting Windmills+Sethstat Скопско лето концерт IN C pmgjazz001

PMGJAZZ е нов македонски лабел кој ке се занимава со издавање и промовирање на џез музика. 20 годишното издавачко искуство

Share Button
Повеќе

We. Love. Cocktails!

Дали сакате да бидете сведок на една од најдбрите коктел забави? 😀 Оваа сабота премиерно се дружиме со една од

Share Button
Повеќе

„Розе на штикли“ во Форца

Овој четврток, 5-ти јули од 20 часот па се до 30 минути по полноќ, винскиот бар и ресторан „Форца“ таа

Share Button
Повеќе