Светски пикник vol.3

Не пропуштајте ја можноста на 24 јуни, да дојдете на “Светскиот пикник”,

Share Button
Повеќе

Алпски игри 2018

На самиот почеток сакаме да Ви се извиниме што бевме приморани да ги откажеме Алпските игри поради временските неприлики.

Share Button
Повеќе

Од збирката на плакат од колекцијата на НГМ

Оваа збирка на плакати, за прв пат ќе биде изложена и е вклучена во рамките одбележувањето на Јубилејот 70 години

Share Button
Повеќе

Таксират части: Inner Circle • плато МКЦ

Легендарните „лоши момчиња на регето“ INNER CIRCLE ќе настапат на роденденската #ТАКСИРАТ20 прослава која ја организираме во соработка со МКЦ Скопје, Пакомак

Share Button
Повеќе

„Шампионите за вас“ со цел да обезбеди подобра иднина и да ги изгради идните шампиони на Македонија

Македонските спортски ѕвезди со поддршка за Проект Среќа Хуманитарната природа на спортот ги спои најголемите спортисти во Македонија за една

Share Button
Повеќе

А зошто не би можеле?

„А зошто не би можеле?“ е едукативен филмски проект направен од членовите на здружението на Yes Alumni, со помош на

Share Button
Повеќе

Новата регионална телевизија, Канал Визија, внесува јасен фокус во информирањето на граѓаните

Како локален канал кој започна со работа пред 10 години со навремено, точно, објективно и непристрасно работење сега расте на

Share Button
Повеќе

Самсунг го претстави изданието на Галакси С9 и Галакси С9+ во нијанса на Златно Изгрејсонце!

Нова, живописна боја се приклучува кон Галакси семејството, креирајќи уште повеќе можности за персонализација за потрошувачите Сеул, Кореа – 21.

Share Button
Повеќе

Stella: Женска Менторска Мрежа

Ментроската поддршка е клучна за академскиот, професионалниот и животниот развој.

Share Button
Повеќе