Маратон Брамс

Со концертот под наслов „Маратон Брамс“, на 1 октомври (четврток) во Домот на АРМ со почеток во 20 часот, ќе започне новата концертна сезона 2015/2016 на Македонската филхармонија.

%d bloggers like this: