Танц Фест 2017 КОЖА во Велес

Не пропуштајте!

Share Button
Повеќе

Поезија на Ирена Христова од Велес во Меѓународна збирка

Меѓународната школа за поезија од Белград и Клубот на уметници ,,Ѕвездани Колодвор‘‘ објавија Mеѓународна збирка поезија под наслов ,,Стихови од

Share Button
Повеќе

Промоција на книга: Ние, Другите – Сашо Димоски

Како да се отпочне патување кон нешто толку лично, што е апсолутно лично, без да се побараат корените, основите, предисторијата

Share Button
Повеќе