Денот на Љубовта и Виното во Паб Комедија

ВИНО, бидејќи ни една ЉУБОВ не започнала со јадење на салата!!!

Погледнете се во огледало и ќе видите што не треба да јадете

Дали сте свесни како млечните производи, виното, глутенот и шеќерот влијаат на изгледот на вашето лице? Експертите и нутриционистите веруваат дека храната и пијалаците кои човекот ги консумира можат видно да му го изменат ликот и кожата. Поточно, еве како ќе изгледа Вашето лице ако многу често ги консумирате овие 4 видови на храна и пијалаци: Винско лице Линиите и црвенилото меѓу очите ќе ви станат секојдневие, како и спуштените капаци. Кожата ќе ви биде сува и дехидрирана, со светли линии над образите, розови обраци и нос, зголемени пори и големи брчки кога ќе се насмеете. Млечно лице Ако многу […]

Видео: Јога за љубителите на вино

Ако сте љубители на виното и сакате да останете во форма со јога, тогаш следното забавно видео ќе ви покаже како може да ги комбинирате двете задоволства. Да видиме!

%d bloggers like this: