Работилница за Врски и Односи

Дали некогаш сте се прашале зошто некои одредени околности постојано ви се повторуваат? Тоа е најинтересното прашање кога се бавиме со меѓучовечките

Само еден збор ја чува Вашата врска

Кога бевме деца, не учеа дека кога ќе направиме нешто лошо, треба да кажеме “извинете”. Потоа пораснавме и магичното зборче “извини”, се изгуби некаде низ животот. Што е полошо, ние не ги признаваме ни сопствените  грешки, а не пак да ги простуваме туѓите.

%d bloggers like this: