Девојка за сите времиња

Кога се во прашање девојките, момчињата не знаат точно секогаш каква девојка сакаат, но девојката која се подготвени да ја претстават пред своето семејство, пријателите и колегите,  дефинитивно треба да ги има следниве карактеристики: # Девојка со самодоверба Тие сакаат девојка на која и е “удобно во своја кожа“. Сакаат жена која зрачи со енергија и која не се труди постојано да изгледа убаво. # Паметна девојка Вистинските момци никогаш не би влегле во врска со девојка која не сметаат дека е паметна. Мажите сакаат да имаат паметна жена покрај себе. Така таа ќе може да се вклопи во секоја […]