Record Store Day во МКЦ

22.04. (Сабота), МКЦ и АП(о)ТЕКА, во периодот од 13:00 до 18:00

Share Button
Повеќе

Светски ден на физичката активност

Глобализацијата и забрзаната урбанизација, начинот на исхрана и недоволната физичка активност се повеќе влијаат на појавата на хроничните болести, кои

Share Button
Повеќе