Заврши тринаесетто издание на Детскиот литературен фестивал „Ракатки“

На 22 и 23 април во Радовиш се одржа тринаесетто издание

Share Button
Повеќе

Снежана и 7те џуџиња – балетска претстава за деца

Балет за деца од Богдан Павловски

Share Button
Повеќе