Започнува регистрацијата за Женска трка 2017 Женска трка 2017: Извор на здравје, убавина и забава

Скопје, (16.02.2017) Традиционално пред почетокот на долгоочекуваниот Виз Ер Скопски Маратон, на 9ти април 2017 (недела), ќе се одржи 5-тата по ред

Машкиот мозок наспроти женскиот мозок (видео)

Вечната човекова дилема – Како функционира машкиот мозок, а како женскиот?! Зашто сме толку различни а сепак исти?! Ве потсетуваме на едно постаро видео кое насмеа до солзи милиони ширум светот, а сепак содржи куп вистини кои нема да ги негирате. Уживајте во оваа стенд-aп комедија, и се надеваме дека ќе украдеме насмевка и од вашето лице!

%d bloggers like this: