4-ти Февруари Земјотрес #5: Фестивал на независна музика

ЗЕМЈОТРЕС #5 Фестивал на независна музика сабота, 4-ти февруари 2017, почеток: 19:00, крај: 05:00 Цена на карта: 150 ден. | На врата: 200 ден.

52 години од катастрофалниот скопски земјотрес

Поминаа 52 години од катастрофалниот земјотрес што го погоди главниот град на Р. Македонија. Тој не мил настан не само што однесе многубројни човечки жртви и направи огромни материјални штети, но засекогаш го промени осакатениот град па и целата Скопска котлина.