Започнува најинтересниот саем во годината – Саем на книгата 2017

На 4-ти април се отвораат портите на најпопуларниот саем во

Јумис мебел поради својата уникатност доби заслужено признание на МЕБЕЛ 2017

На овогодинешниот Саем на мебел Jumis

Енергетската ефикасност во фокус на саемите

„Многу ми е драго што на овогодинешниот Саем на градежништво е ставен посебен фокус на енергетската ефикасност. Градежниот сектор е од клучно значење

Понеделник -ти Јануари во Клуб Матица Ана Бунтеска

Во понеделник, 23.01.2017, со почеток во 18.00 часот на Булеварот на книгите, во рамките на Саемот на книгите „Книга во секој дом, реномираната писателка Ана Бунтеска ќе ги

Новогодишен Базар ,, Подари Среќа”

31.12.2016, сабота Од 24ти до денес, 31ви декември, на Новогодишниот Базар „Подари среќа“, Скопје уживаше во единствената празнична атмосфера со различни активности, музички настапи и

%d bloggers like this: