Изложба на Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани во галерија Остен!

НОВА ИЗЛОЖБА ВО РАМКИТЕ НА ОФ-ПРОГРАМАТА НА ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ!

Четири годишни времиња и малку љубов – самостојна изложба на Ерина Богоева

Човекот како неделив спој со природата на свој начин ги доживува нејзините различни промени низ циклусот на нашето поднебје како четири годишни

Среќна Баба Марта 2017 – изложба и базар на ракотворби

Со цел да се промовира нематеријалното културно наследство, вклучувајќи одредени заедничките културни обичаи на Балканот практикувани од дамнина, ХАЕМУС во 2013 година го

Втора самостојна изложба на Филип Цакоски

В петок во 19.00 часот во џез-клубот Take five во Прилеп, ќе биде отворена втората самостојна изложба на младиот  ликовен уметник Филип Цакоски.

Изложба на цртежи и слики -ЖИВОТ ВО БОИ-

Утре во 20:00 часот, Дом на Култура Кавадарци ќе се одржи изложба на цртежи и слики на Андријана Мациев.  

%d bloggers like this: