Cleopatra – Балетски спектакл

Среќен сум да ве поздравам на нашиот спектакл – светската премиера на балетот „Клеопатра“, создаден за Македонската опера и балет.

Share Button
Повеќе

Клеопатра – Балетски спектакл

Солисти, балетски ансамбл, оркестар и хор на Македонска опера и балет

Share Button
Повеќе

Клеопатра на 31.01.2017 во МОБ

Следна претстава на „Клеопатра“ која нашите посетители ќе можат да ја посетат е закажана 31.01.2017 г. а билетите за нејзе

Share Button
Повеќе

Клеопатра во Македонска опера и балет

Македонската опера и балет Ве известува дека после спектакуларната Светска Премиера на балетот „Клеопатра“, со која нашата Примабалерина Александра Мијалкова

Share Button
Повеќе