Зимски саем на книгата во ГТЦ

Македонската асоцијација на издавачи го организира

Share Button
Повеќе

Промоција на книга со ,,Вкус на овошен сладолед”

Драги  пријатели ве покануваме денес во  Центарот за култура

Share Button
Повеќе

Култура на 29. Меѓународен саем на книгата

Голем избор на книги по саемски цени!

Share Button
Повеќе

„АВАНТУРИТЕ НА МАЧОРОТ ПЕРКО“ – нова книга за деца од Ели Маказлиева

„Авантурите на мачорот Перко“ од Ели Маказлиева е нова книга со раскази за деца,  која на сосема нов современ начин

Share Button
Повеќе

Денот на читателот

На 6 март 2017 год.(понеделник) во 12 часот во холот на НУБ ќе се одбележи Денот на читателот

Share Button
Повеќе

Читањето е храна, но и фитнес за мозокот

Дигиталниот свет во кој живееме нè поттикнува да го избереме филмот пред книгата според која е направен, а вртоглаво динамичното

Share Button
Повеќе

Направи сам мини кутија за книга

Во ова видео ќе ви покажеме како да направите мини кутија за книги, се разбира на ист начин може да

Share Button
Повеќе

Не читај не плачи!

Изложба од издавачката куќа Марк Пецингер со Дарко Алексовски (MK), Фелициа Еткинсон (FR), Ендру Ганон (UK), Ромен Гандолф (FR), Катрин

Share Button
Повеќе