Легендата за Дојранското езеро

Дојранското езеро се наоѓа во југоисточното ќоше во нашата држава. Тоа лежи во мала, но мошне живописна котлина заградена од

Share Button
Read more

БИВШИ ЉУБАВИ

Бивша љубов по дефиниција е доказ за едно време измешано со емоции.Велам измешано затоа што секоја врска започнуе со страсти,а

Share Button
Read more

СВАДБА

Свадба е чин во кој шо двајца своеволно ја окончуваат својата љубов, а уште 100 души се праат летва на

Share Button
Read more

Ако веќе одите до крајност, нека биде тоа вашата

Лесно е да се преминат туѓите крајности. Луѓе прашуваат за се и сешто. Да се отиде до туѓата крајност е

Share Button
Read more