Стенд ап вечер за смеа на улица

Летната манифестација „Скопски летен ритам“ на седми (7) јули на плоштадот на ВМРО,

Share Button
Повеќе

Баскерфест 2017- Атракции, спектакл, детско катче и пивска градина на плоштад Македонија

Уште 11 дена не делат од почетокот на најпозитивниот македонски фестивал- Баскерфест.

Share Button
Повеќе

Скопје Креатива 2017-та

Ве известуваме дека повторно го закажуваме омилениот урбан

Share Button
Повеќе

„Подари среќа“ уште првиот ден донесе радост и воодушевување за илјадници граѓани

Скопје, (25.12.2016) Сабота, 24.12.2016, се отвори портата на Новогодишниот базар „Подари среќа“ на улица Македонија. Во утринските часови стотици граѓани

Share Button
Повеќе

Ситно до стартот на Новогодишен базар „Подари среќа“

Улица Македонија трансформирана во магично катче  Скопје, (23.12.2016) Улица Македонија од 24ти декември, по повод 8 дневниот Новогодишен базар „Подари

Share Button
Повеќе

Централ Парк – Запад

ХИТ комедија „Централ Парк-Запад“ од Вуди Ален, во режија на Игор Ивковиќ. 10 ноември 2016, почеток 21:00ч. „Мала сцена“ во

Share Button
Повеќе

Конгрес центар Александар Македонски ви најавува

Елена Ристеска&Панчо (КАКО ДА СЕ РАДУВАМ) ќе настапат на овогодинешниот Македонски Радиски Фестивал МАРС2016, 21 Ноември (20:30h) во МОБ.

Share Button
Повеќе