Манастирот св. Наум Охридски

За да не се наруши средновековниот архитектурен амбиент

Н. Прекрасна Божикна честитка од Бигорскиот манастир

На иницијатива на игуменот на Бигорскиот манастир, Архимандрит Партениј, македонскиот композитор Владимир Димовски, голем пријател на манастирот и соработник во музичките проекти

%d bloggers like this: