ГЛАСАЊЕ – МАРС 2016

ГЛАСАЊЕ за РАДИСКИ ХИТ 2016 ПО ИЗБОР НА ФАНОВИТЕ Кликни LIKE за еден изведувач, односно неговата песна и дај му го својот глас. Гласањето започна на 09.11.2016 (среда) во 12:00 часот и ќе трае до 16.11.2015 (среда) до 12:00 часот. I Like it ! Ти си на ред! Гласањето можеда го направите на следниот линк. ВЛАТКО ЛОЗАНОСКИ – Бомбона Влатко Илиевски – Македонка ПЕПА ДИМИТРОВА – Барем јави се НАТАША МАЛИНКОВА – Само мој МАГДАЛЕНА ЦВЕТКОВСКА – ЕНА  – Плачат и најсилни ЕЛЕНА МИЛЕНКОВСКА – Ти ми рече не ДНК – Само таа знае како АЛЕКСАНДАР ТАРАБУНОВ -Дал има /кој да […]

Познати сите детали за претстојниот Македонски радиски фестивал МАРС 2016

Македонскиот радиски фестивал – МАРС 2016 ќе се одржи на 21 ноември 2016 година во МОБ – Скопје. КЦ Александар Македонски се јавува како организатор и продуцент на фестивалот, кој како и до сега е финансиски поддржан од градот Скопје.

Конгрес центар Александар Македонски ви најавува

Елена Ристеска&Панчо (КАКО ДА СЕ РАДУВАМ) ќе настапат на овогодинешниот Македонски Радиски Фестивал МАРС2016, 21 Ноември (20:30h) во МОБ.

Најава на деветтото издание на МАРС2016

Македонскиот радиски фестивал МАРС 2016 ќе се одржи на 21 ноември, вторник,  во Македонската опера и балет (МОБ). Финансиски  поддржан од град Скопје МАРС и понатаму останува парада на најпопуларните македонски музички ѕвезди и ревија на најслушаните хитови во тековната година. Затоа МАРС важи за  македонски музички „all stars“.

10 знаци за живот во вселената

Дали сме сами во универзумот? Alltime 10s каналот на youtube  има направено видео за 10 факти за вонземјани во нашиот универзум и надвор од него.