„Травијата” ги отвора јубилејните 45 „Мајски оперски вечери”

Со премиерата на операта „Травијата” од Џузепе Верди во режија

ГАЛА КОНЦЕРТ – КОНТРАТЕНОРИ

Во сабота, 28 мај 2016 г. со почеток во 20 часот, во рамките на 44 „Мајски оперски вечери“, во Македонската опера и балет ќе биде изведен редок настан,  Гала концерт на тројца контратенори.

%d bloggers like this: