МЛАДА, АМБИЦИОЗНА, ТАЛЕНТИРАНА, НАГРАДУВАНА

Младата и успешна поетеса и писателка, апсолвентка на Правниот факултет ,,Јустинијан Први’’ во Скопје,

МАНИФЕСТАЦИЈА „МАКЕДОНСКА ЛИРСКА ПОЕЗИЈА”

На 08 август (сабота) 2015 година со почеток во 15 часот во Моклишкиот манастир, во близина на Кавадарци ќе се одржи манифестацијата “Македонска лирска поезија”. Организатор на манифестацијата е Милица Паулус, со подршка на Марија Црвенковски.

%d bloggers like this: