Straight Mickey And The Boyz и King’s Peach во МКЦ

Концерт на Straight Mickey And The Boyz и King’s Peach во МКЦ. 28 декември (четврток), почеток 21:00.

Share Button
Read more

5. хуманитарен настан „Од децата за децата“

На 3-ти декември, недела, ќе се одржи 5-от хуманитарен настан за деца со посебни потреби „Од децата за децата со

Share Button
Read more

Скопје, кандидат за „Европска престолнина на култура“

Младинскиот културен центар е дом на на промотивниот проект „Европска престолнина на културата“ кој од 26 јули

Share Button
Read more

Настанот е дел од фестивалот Скопје Креатива 2017

Денеска од 11-14ч. на платото пред МКЦ

Share Button
Read more

Record Store Day во МКЦ

22.04. (Сабота), МКЦ и АП(о)ТЕКА, во периодот од 13:00 до 18:00

Share Button
Read more

Здраво Млади 7

Пред нас е седмото издание на фестивалот на нова музика „Здраво Млади!“

Share Button
Read more

TEENAGE RIOT КОНЦЕРТ ВО ХУМАНИТАРЕН ПОХОД!

Задоволство ни е да ве информираме дека група на ученици од Меѓународното училиште „НОВА“ ќе организираат хуманитарен концерт насловен „TEENAGE RIOT“, за помош на

Share Button
Read more

Промоција на „Собирачи на пепел“ од Давор Стојановски

Со особено задоволство ве покануваме на промоција на романот „Собирачи на пепел“ на еден од најдаровитите македонски писатели од поновата

Share Button
Read more

За ТриЛентајн со Љубов со Bojana Fabel

Љубовно колку и Трифунско :)… jazzy празнично дружење…

Share Button
Read more