Госпоѓа министерка

Автор: БРАНИСЛАВ НУШИЌ Режисер: НАТАША ПОПЛАВСКА УЛОГИ Весна Петрушевска – Живка Министерка

Не се клади на Енглези

Автор: ВЛАДИМИР ЃУРЃЕВИЌ Режисер: СИНИША ЕВТИМОВ Претстава која го третира феноменот „спортско обложување“. Текстот во суштина се занимава

1 Март Сомнително лице

1 Март во Македонски Народен Театар, ќе се одржи претставата Сомнително ливе Автор на Претставата е Бранислав Нушиќ а режисер: Синиша Евтимов

%d bloggers like this: