Cleopatra – Балетски спектакл

Среќен сум да ве поздравам на нашиот спектакл – светската премиера на балетот „Клеопатра“, создаден за Македонската опера и балет.

Share Button
Повеќе

Лебедово езеро / Swan Lake – P. I. Tchaikovsky

Опстојувајќи на сцената повеќе од 130 години, „Лебедово езеро“ е без сомнение најголемото балетско дело на сите времиња

Share Button
Повеќе

Црвената Соба – балет

ЦРВЕНАТА СОБА – Модерен балет

Share Button
Повеќе

Лебедово Езеро – П. И. Чајковски

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО – Петар Илич Чајковски Балет

Share Button
Повеќе

ТАЈНО МОЈА – Мјузикл во чест на Тоше Проески

ТАЈНО МОЈА – Мјузикл во чест на Тоше Проески 26.03.2017 20.00ч. Билетите се во продажба на билетарница на МОБ 02

Share Button
Повеќе

ТАЈНО МОЈА – Премиера на мјузикл во чест на Тоше Проески

ТАЈНО МОЈА – Премиера – Мјузикл во чест на Тоше Проески 10.03.2017 20.00ч.

Share Button
Повеќе

Концерт на руските романси

Концерт на убави класични руски песни во изведба на убави талентирани млади македонски пејачи. Настанот е организиран од страна на

Share Button
Повеќе

ТРАДИЦИОНАЛЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ „ВАСИЛИЦА“

На 12.01.2017 од 20.00 часот „ЗАБОРАВЕНИ ПЕСНИ“

Share Button
Повеќе

„ЗАБОРАВЕНИ ПЕСНИ“

Традиционален концерт по повод празникот „Василица“

Share Button
Повеќе