NASA: Поглед на планетата земја од свемир во ЖИВО

Погледнете го клипот кој се случува во моментов. НАСА во чест на денот на астрономијата прави едно добро видео.

Share Button
Повеќе

Nasa објави нови видеа од Земјата

Оваа видео е снименео преку интернационалната вселенска станица,а потоа е едитирано од Dmitry Pisanko

Share Button
Повеќе