„ВЕЛЕШКА ПИТИЈАДА” – 9, 10 И 11-ТИ ОКТОМВРИ 2015 ГОДИНА

Питијадата како културна манифестација се одржува по 12-ти пати. Терминот на одржување е од 9, 10 и 11-ти октомври 2015. И оваа година локацијата е на просторот пред кафетериите, на улицата „Благој Ѓорев“.

%d bloggers like this: