Бизнис трка 2017-та

BUSINESS RUN 2017 Team Building Relay 4 x 2KM | Тим-билдинг штафета 4 х 2КМ

Share Button
Повеќе

Прво до врв трка

Доколку трчаше на Виз Ер Скопски маратон 2017 / Wizz Air Skopje Marathon 2017

Share Button
Повеќе

Бадник на Водно 2017

Бадник е првиот повод во 2017-та да се собереме на врвот на Водно. Јануарскиот Прв до врв, трета година по

Share Button
Повеќе

Дедомразовска трка Скопје 25 Декември 2016

Дедомразовска трка Скопје 2016 Празниците се ближат, а тоа значи дека доаѓа на ред празничната Дедомразовска трка со која ќе

Share Button
Повеќе

ДЕДОМРАЗОВСКА ТРКА СКОПЈЕ 2016

Овозможена и организирана од Градот Скопје, Coca-Cola, Конгресен центар Александар Македонски и Прв до врв.

Share Button
Повеќе