Рецитал на виолинистот Владимир Костов и Марија Ѓошевска во камерната сала на Македонска Филхармонија

На 28 ноември (вторник) со почето во 20 часот, во малата сала на Македонската филхармонија рецитал ќе одржи македонскиот истакнат

Share Button
Повеќе

Рецитал на Либуше Санторисова, Алексеј Шаповал и Дино Имери

Рецитал на Либуше Санторисова – Сопран (ЧЕШКА) и Алексеј Шапалов – Баритон (Русија), во пијано придружба на Дино Имери. Рециталот

Share Button
Повеќе