Зимски саем на книгата во ГТЦ

Македонската асоцијација на издавачи го организира

Share Button
Read more

ХАЕМУС дел од ,,Летниот саем на книга и туризам” во Рамстор Центар

ХАЕМУС – центарот за научно истражување и промоција на културата ве кани на

Share Button
Read more

Скоро Парижанка на Саем на книгата

Книгата “Almost Parisian: How To Survive Your Late Twenties

Share Button
Read more

Започнува најинтересниот саем во годината – Саем на книгата 2017

На 4-ти април се отвораат портите на најпопуларниот саем во

Share Button
Read more

НОВА ИСКРА, Искра и пријателите на Саем на книга 2017

Ве покануваме и годинава да го

Share Button
Read more

Култура на 29. Меѓународен саем на книгата

Голем избор на книги по саемски цени!

Share Button
Read more

Дознајте ги актуелните светски трендови на Саемот на мебел 2017 од 21.03 – 26.03.2017

43-от Меѓународен саем на мебел, опрема за домаќинства и јавни објекти, репроматеријали и машини за индустријата на мебел – МЕБЕЛ

Share Button
Read more

Трибина: Вредноста на македонската архитектура денес

Во вторник, 28.02.2017, на Скопски саем свечено се отворија 14от Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација и

Share Button
Read more

Започнуваат подготовките за Саем на градежништво!

Скопје (17.02.2017) На Скопски саем започнуваат подготовките за 14от Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација и

Share Button
Read more