Виз Ер Скопскиот маратон го раздвижи срцето на Скопје

Во раните утрински часови на плоштад Македонија во Скопје илјадници

Share Button
Повеќе

Скопски летен ритам

Поради лошите временски услови, вчерашниот настап на културно уметничкото друштво ,,Никола Вапцаров“ како и бендот  на Диме и Драги беше

Share Button
Повеќе