Промоција на „Собирачи на пепел“ од Давор Стојановски

Со особено задоволство ве покануваме на промоција на романот „Собирачи на пепел“ на еден од најдаровитите македонски писатели од поновата генерација, Давор Стојановски. Книгата ќе ви ја претстави поетот, преведувач и критичар, Душко Крстевски низ разговор со авторот.