СПОНЗОРУШИ (втор дел)

Во второто полувреме од тематиката наречена СПОНЗОРУШИ не можам а да не спомнам за уште два типа кои се приметливи у градов. Првиот тип се спонзоруши кои шо не се од Скопје,а тука се на студии,работа или ништо од наведеново (читај туристички)

СПОНЗОРУШИ (прв дел)

Спонзоруша по дефиниција е девојка тркач (читај трча по пари),особа која нема ништо,а сака да има се,просто речено една блага форма на социопат.

%d bloggers like this: