Промоција на „Елегична по тебе“ од Даница Петровска (ГАЛЕРИЈА)

Тимот на muabet.mk имаше чест да присуствува на  промоцијата за која уште многу после неа ќе се зборува, и уште

Read more

Поезија на денот – „Што си ти???,…“ од Давор Крстевски

Што си ти???… Виножито ли си грешно една боја што свило ил си свеж цветен зрак осамена свеќа во мрак.

Read more

Поезија на денот – „ОСТАВЕТЕ МЕ, НЕ БУДЕТЕ МЕ“ од Ана Цветаноска

ОСТАВЕТЕ МЕ, НЕ БУДЕТЕ МЕ Оставете ме! Не будете ме! Сонувам едно златокосо дете како насмеано трча по разбрануваното златножолто

Read more

ПРОМОЦИЈА НА СТИХОЗБИРКАТА „БОЕМСКА РАПСОДИЈА ВО ЦРНО“ – ИЛЕ НАУМОВ

Денес, среда 15.07.2015, во кумановскиот ресторан „Версус“, ќе се одржи промоцијата на новата стихозбирка „Боемска рапсодија во црно“ од македонскиот

Read more