ТАЈНО МОЈА – Мјузикл во чест на Тоше Проески

Распродадена изведба. Следните изведби

Share Button
Повеќе

ТАЈНО МОЈА Мјузикл во чест на Тоше Проески

Заради големиот интерес на публиката за мјузиклот „Тајно моја”

Share Button
Повеќе

19-ти Април ТАЈНО МОЈА – Мјузикл во чест на Тоше Проески

ТАЈНО МОЈА – Мјузикл во чест на Тоше Проески

Share Button
Повеќе

ТАЈНО МОЈА – Премиера на мјузикл во чест на Тоше Проески

ТАЈНО МОЈА – Премиера – Мјузикл во чест на Тоше Проески 10.03.2017 20.00ч.

Share Button
Повеќе