Првин ќе ме земеш, после ќе ме…

УРНЕБЕСНА КМЕДИЈА во која на средба „НА СЛЕПО“ во едно реално шоу се сретнуваат Ѓорѓи Мучев

Share Button
Повеќе

Лисистрата – Стоби 2015

НУ Театар Комедија – Скопје и АртМедиа Ви ја прикажуваат претставата Лисистрата, во четврток (17 септември), 20:00 часот, во велешкиот

Share Button
Повеќе