Хуманитарна трка за деца со Даунов синдром на 25ти март

) Минатата година стотици луѓе ја дадоа својата поддршка за децата со Даунов Синдром.

Share Button
Повеќе

Дедомразовска трка 2017

Празниците се ближат, а тоа значи дека е време за празничната Дедомразовска трка со која ќе ја испратиме 2017 година

Share Button
Повеќе

Бизнис трка 2017-та

BUSINESS RUN 2017 Team Building Relay 4 x 2KM | Тим-билдинг штафета 4 х 2КМ

Share Button
Повеќе

Прво до врв трка

Доколку трчаше на Виз Ер Скопски маратон 2017 / Wizz Air Skopje Marathon 2017

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка за деца со Даунов Синдром

По повод светскиот ден на лицата со Даунов Синдром

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка на 5 км

Датум на одржување: 19 август во 18:30 час.

Share Button
Повеќе