ЕХО – фестивал на планински филм

По трет пат во нашиот град во организација на Општина Прилеп и на Форум за Авангардна Креативност ќе гостува ЕХО – филмскиот фестивал. Програма на ЕХО фестивалот во Прилеп

%d bloggers like this: