Меѓународен драмски фестивал за лица со и без хендикеп

Во понеделник (20 ноември) со почеток во 20 часот, во малата сала на Македонската филхармонија, ќе се одржи рецитал на

Share Button
Read more

Четврти Скопски цветен фестивал

Со особено задоволство ви го најавуваме Четвртиот Скопски цветен фестивал – СЦФ

Share Button
Read more

Заврши тринаесетто издание на Детскиот литературен фестивал „Ракатки“

На 22 и 23 април во Радовиш се одржа тринаесетто издание

Share Button
Read more

Зимски поетски фестивал на СВП 2017

Зимски поетски фестивал на СВП 2017. Четири извонредни поетски имиња: Ласе Содерберг (Шведска), Хабиб Тенгур (Алжир), Хасан Зактан (Палестина) и

Share Button
Read more

И музиката свети

ФЕНЕР е фестивал создаден за да ги радува децата. Ние оваа година во име на пораст на општата радост решивме

Share Button
Read more

БИТФЕСТ

Share Button
Read more

Битфест вечерва

Вечерва настапуваат: Вечер за Ајри Демировски 19:00 Магаза Шекспир Фестивал 20:00 НТБ Битолски дувачки оркестар Концерт 20:00 Магаза

Share Button
Read more