Филип Димкоски во книжевна посета на Хрватска

Младиот македонски поет Филип Димкоски во првата половина на јуни ќе

Share Button
Повеќе

Мартина Фиљак, пијанистка: „Средбата со нова публика е и ново доживување“

Мартина Фиљак, пијанистка: „Средбата со нова публика е и ново доживување“

Share Button
Повеќе