5 намирници кои го подобруваат секс расположението

1. ЧОКОЛАДО Ацтекити, на кои треба вечно да сме им благодарни за откривање на чоколадото, верувале дека тоа ја зголемува плодноста. Денес, научно е докажано дека чоколадото содржи супстанци кои предизвикуваат чувство на заљубеност. А најслаткото од се е тоа што чоколадото се топи на телесна температура, поради што се смета за најсензуален десерт. Како што може полека да се топи на вашиот јазик, така може и на другите делови од телото – сигурни сме дека не ви требаат предлози, препуштете и се на фантазијата… 2.АСПАРАГУС Долгите, цврсти стапчиња кои нежно може да се протнат низ вашите усни… Аспарагусот благодарение […]

%d bloggers like this: