Далечини од Горана Митровиќ

Поетска вечер по повод третата поетска збирка „Далечини“ од Горана Митровиќ. Во просторот ќе бидат изложени и нејзини графики.

Share Button
Повеќе

Showroom: Mary Poppins Quartet

Вечер посветена на уживање во најдоброто од филмска музика!

Share Button
Повеќе

Среќен Петок во Јавна сова

Попладневни часови посветени на уживање во македонско вино

Share Button
Повеќе

14-ти Април Среќен Петок во Јавна Соба

Попладневни часови посветени на уживање во македонско

Share Button
Повеќе

13-ти април Ракија вечер во Јавна Соба

Саботно опуштање под отворено небо и уживање во различни вкусови на ракија!

Share Button
Повеќе

Вкусот на пролета во Јавна Соба

Ве покануваме на дванаесеттото издание на проектот “Вкусот на Скопје“!

Share Button
Повеќе

Showroom: Miltons quintet

Шоу исполнето со world music! Уживање во еклектичен спој на традиционалната музика

Share Button
Повеќе

WordPress Meetup #11-Managing assets in WordPress the right way

Повторно и овој месец, се собираме на веќе позната локација и време.

Share Button
Повеќе

Ајде да играме видео игри

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија

Share Button
Повеќе