Знам колку боли…

Го памтиш ли детството, ги памтиш ли школските клупи? – Ќе ме запрашаат.

Share Button
Read more

Нова песна на Дани – Нема две

Едно место за #Љубов роден град….

Share Button
Read more

„Елементал“ и Скопје 10 години љубов- Оваа сабота забавата е во „Вип Арена Борис Трајковски“

Хрватскиот бенд Елементал оваа сабота подготвува изненадување за своите фанови во Македонија. 18 март, „Вип Арена Борис Трајковски“ е местото

Share Button
Read more

Денот на Љубовта и Виното во Паб Комедија

ВИНО, бидејќи ни една ЉУБОВ не започнала со јадење на салата!!!

Share Button
Read more

Баш ми е гајле за Сите и Се!!

Секоја убава мисла нему му беше посветена и пак водев љубов со Него….и неколку пати дојдов до врвот на лудилото

Share Button
Read more

Еделвајс

Еделвајс…ах Љубов!!!….. Сакаше да и го подари…се сеќаваше дека Таа го сакаше баш овој цвет!!! Еден и единствен…необичен…. Баш како

Share Button
Read more

Ова е вашата сродна душа

Според старогрчкиот мит, човекови суштества, андрогини, некогаш биле совршен спој на машко и женско. На нивната совршеност им завидувале дури

Share Button
Read more

ТИШИНАТА УБАВО БОЛИ

Зборувај ми за љубов. Кажи ми дека ме сакаш. Зборувај ми за среќа. Кажи ми дека јас сум твојата. Зборувај ми тивко. За

Share Button
Read more

СИЛА НА НОВИОТ ВЕК

Која е таа сила што те воздигнува, што те чува, што знае се, која секогаш е чекор пред тебе? Дали

Share Button
Read more