13-Април Авантурите на Аладин

Режисер: Бојан Трифуновски Изведбата на претставата е во 12:00

Share Button
Повеќе

Премиера – Авантурите на Аладин

Билетите се пуштени во продажба на билетарницата во МНТ и преку online мрежата Купи карти за се

Share Button
Повеќе