„Арс Ламина – публикации“ преку НВО ХЕСЕД донираше дидактички помагала за децата од домот „11 Октомври“

Издавачката куќа „Арс Ламина – публикации“ донираше едукативни изданија и дидактички помагала

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата „Мистериозното јајце“ од Оливер Коларевски

Промоција на книгата за деца „Мистериозното јајце“ и дружење со авторот и илустратор Оливер Коларевски!

Share Button
Повеќе