BalCannes: Најдобрата агенција од Регионот ќе оди во Кан!

Според изборот на стручно жири најдобрите 25 проекти ќе ја освојат наградата “BalCannes“ Сите агенции за маркетинг и комуникација од

Share Button
Повеќе