МКЦ Најавува: BERNAYS PROPAGANDA

Дечки, по повод РОДЕНДЕНОТ и 10 години од првиот концерт на BERNAYS PROPAGANDA, во периодот од 20 јануари до 23 јануари, за секои три купени билети следува еден гратис. Побрзајте и се гледаме на концерт 🙂

Skopje 2016 Remix на DMA Music MK

За одговор на прашањето како би звучеле Bernays Propaganda во преработка на DJ Goce SAF, Druggy, PMG Kolektiv, Fonija и други артисти тогаш задолжително да го преслушате новото издание од Balkan Veliki Балкан Велики

Концерт на Телонаука Совршена и Bernays Propaganda

ДРИМON 3 со голема возбуда Ви го најавува концертниот настап кој по пауза од 23 години, култната група