Depeche Mode – International Tribute by Sneakers во Скопје

Родени во 1995 година во Италија, SNEAKERS го прераснуваат стереотипот на трибјут бенд – постанувајќи сериозна атракција на Италијанската њу

Share Button
Повеќе

Danny Briottet во Епицентар

Danny Briottet е еден од основоположниците на современиот електронски звук. Кариерата ја започна како основач на Renegade Soundwave, култен бенд

Share Button
Повеќе