Tајзи роденденски „части” нова песна- Слушнете ја „Афтер”

Драган Величковски- Тајзи освен што денеска роденденски ги дувна свеќичките на тортата, реши своите фанови да ги почасти со уште една нова песна.

%d bloggers like this: