Златниот часовник одбројува Вера Калин се дружеше со читателите во Станица 26

Во неделата во Станица 26 Вера Калин преку јавно читање ја презентираше својата книга „Бездомникот со златен часовник“ на познатиот „Twelve moons of jazz“

Денеска во 9:30 во станица 26: Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел увидување, градење и поткинување на домашните капацитети од различни области. Бидејќи единката е фрлена во самостојно снаоѓање низ гадоштините на скалилата на фиктивниот успех и селектвност која е тесно поврзана со

ДМА ви најавува : Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел увидување, градење и

12 Март Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел увидување, градење и

Симон Киселички Трио

Минатата година поточно Декември 25-ти Симон Киселички со неговото трио составено од Горан Гешовски (бас гитара) и Александар Ванчовски  (тапани) свиреа во Станица 26.

%d bloggers like this: