Tom Trago доаѓа во Скопје

Веста дека на 15 јуни во Скопје доаѓа познатиот холандски диџеј Том Траго ги израдува неговите многубројни македонски фанови. На

Share Button
Повеќе

Епицентар: Викенд Програма

Петок, 09 февруари:

Share Button
Повеќе

Влез во 2018-та со Antigone

31.12.2017 DJ Flooder Ana Malo Dusko Janevski Antigone [Token, Construct Re-form]

Share Button
Повеќе

Alienata во Епицентар

Приказната на Alienata започнува во 2000та кога решава да се посвети на изучување и анализирање на звукот, во сите негови

Share Button
Повеќе

Joris Voorn во Епицентар

Четврток, 11-ти Мај:

Share Button
Повеќе

Galatheia Метропол L.P. Promo Live

Почитувани љубители на модерната музика Деби албумот МЕТРОПОЛ на Galatheia, по неколку години лутање по лавиринитите ултра-култни скопски кумпјутери

Share Button
Повеќе

Eddy Ramich во Епицентар

Сабота, 11 Февруари 2017 Preparty for Ricardo Villalobos & Sonja Moonear @ Zone Club Prishtina

Share Button
Повеќе

Martin Buttrich во Епицентар

27 Јануари – Петок Martin Buttrich претставува еден од најкомплетните музичари на underground сцената. Неговата вештина позади DJ пултот, како

Share Button
Повеќе

Епицентар: Викенд Програма

Четврток, 12 Јануари ME.N.U. [8BIT] Nikola Simonovski

Share Button
Повеќе